Services

Social media? Ontdek wat je zelf kunt!

Via social media het gesprek aangaan met je [potentiële]klanten is een must vandaag de dag. Niet alleen om: Awareness te creëren, Websitetraffic te generen & Conversies te realiseren.

Maar vooral om te weten wat jouw [potentiële]klanten beweegt en waar zij behoefte aan hebben. Om daadwerkelijk een band te krijgen en sneller en beter in te spelen op hun wensen. Social media platforms zijn ideaal om [potentiële] klanten te leren kennen en aan je te binden. Dat weet je natuurlijk allang. En ook dat je er meer mee zou moeten doen. Maar hoe? Wil jij echt via social media met je klanten in contact komen en blijven?

Mooi, dan ben je nu precies waar je moet zijn! Eigenwijz heeft een passende methode om jou wijzer en enthousiast(er) te maken op het gebied van social media. Dit doet Eigenwijz door een solide basis te leggen met een programma dat is opgebouwd uit drie onderdelen. In drie stappen leer je alles wat je moet weten om van jouw social media avontuur een groot succes te maken. Dit programma is ontwikkeld zodat jij zelfstandig aan de slag kunt om je doelen te behalen. En waar nodig kan Eigenwijz ondersteunen en bijsturen.

De onderdelen van dit programma:

Social media strategie

Van denken en durven naar doen! Tijdens de strategische fase gaan we aan de slag met het stellen van doelen en focussen we ons op het pad om ze ook echt te behalen.

Social media strategie

Content creatie is voor veel ondernemers een uitdaging! Tijdens dit proces wordt de social media strategie vertaald naar mooie en onderscheidende content.

Social advertising

Een bericht promoten of boosten werkt niet! Tijdens dit onderdeel leer hoe je de gecreëerde content met een achterliggend doel aan de gewenste doelgroep presenteert.

"The distance between dreams and reality is action. So, what are you waiting for? Hop on and enjoy the ride!"

Eigenwijz programma

1. Social media strategie

Een compleet programma bestaande uit drie modules. 1 dag staat voor 1 module met 8 lessen/stappen. Na deze drie dagen ben jij en jouw bedrijf social media smart en proof! Er is een terugkommoment om de eerste periode te evalueren en bij te sturen waar nodig!
In het eerste onderdeel maken we een goed strijdplan. We tuigen door middel van 8 stappen een passende social strategie op. We kijken natuurlijk naar jouw wensen, bedrijf[product/dienst], branche, concurrentie en ga zo maar door. Daarnaast gaan we de juiste kanalen aanmaken of inrichten op basis van de gekozen strategie.

2. Social content creatie

3. Social advertising

Op basis van de social strategie kiezen we in het tweede onderdeel van dit programma passende contentthema’s. We bouwen een zogenoemde content architectuur om alles overzichtelijk te krijgen op één A4-tje. Denk hierbij aan doelen, doelgroep, platforms, contentvormen, tone of voice, etc. Vervolgens gaan we gezamenlijk brainstormen, content bedenken en creëren. We verwerken alles in een content kalender op maat en creëren content voor zes weken. Als alles naar wens is, plannen we de definitieve content op de gekozen kanalen, indien nodig met behulp van planningstools.
Het laatste onderdeel staat in teken van advertising. Want hoe bereiken we daadwerkelijk onze doelen en doelgroepen? We zullen de Business Manager induiken, doelgroepen opbouwen, pixels installeren waar nodig om te kunnen retargetten. Je gaat je alle advertentieskills eigen maken om jouw doelen te kunnen behalen. Aan het einde van deze dag sluiten we af met webcare en het lezen en begrijpen van statistieken.