Over Eigenwijz

Mijn naam is Liana. Eigenwijz ben ik al mijn hele leven, maar sinds januari 2012 professioneel 😉 Eigenwijz? Omdat ik de dingen op een eigen wijze doe. Maar misschien ben ik toch ook wel een beetje eigenwijs. En dat trekje herken ik bij veel MKB’ers die ik de afgelopen jaren heb ontmoet.

Ik help nu zo’n zeven jaren met heel veel plezier mensen en hun bedrijven om op social media in contact te komen met hun klanten. In deze tijd heb ik veel mooie mensen en prachtige bedrijven mogen adviseren en ondersteunen. Het blijft leuk en ik ben nog iedere dag enthousiast over wat ik doe. Met name het contact met zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende branches geeft mij ontzettend veel energie! Ik doe het natuurlijk niet alleen. Door samen te werken krijg je veel meer voor elkaar. De afgelopen jaren heb ik heel fijne collega’s om me heen verkregen die ook voor zichzelf werken in design, communicatie, concepten, webdevelopment, SEO, SEA, outdoor, gadgets etc. Daarnaast deel ik samen met ANTS communications een inspirerende en gezellige ruimte in Mijdrecht.

Die zeven jaren zijn voorbij gevlogen en tijd kun je maar één keer spenderen. Daarom koos ik ervoor om mijn kennis en ervaring vast te leggen in een compleet programma en dit te delen met iedere MKB’er die zelfstandig succesvol op social media wil zijn. Ik kies voor een 1 op 1[of 2/3] aanvliegroute in een offline omgeving! Real live communication werkt namelijk het beste om je iets eigen te kunnen maken ☺

Geniet, leer en ontdek wat je zelf kunt!

En doe dat samen met Eigenwijz.

Corporate Video Showcase

With a community of over 400 million users (and a majority age group being 18 to 29), wouldn’t you want to make sure you’re monitoring what people are posting on social networks? Especially if the demographic of your audience falls in that age range.

Video afspelen

GET IN TOUCH and visit us

  • 121 Wallstreet Street, New York , USA