Wat je pizza-eetstijl onthult over je persoonlijkheid

17 augustus 2018

Heb je ooit iemand op een ongewone manier zijn stuk pizza zien eten? Ze denken waarschijnlijk hetzelfde van jou. De waarheid is dat er veel manieren zijn om pizza te eten, en elk ervan heeft zijn voor- en nadelen. Dit is wat de manier van pizza eten over jou zegt…

Vork en mes (kan echt niet als je het mij vraagt)
Als je pizza eet met een vork en een mes, is de kans groot dat je je handen niet vuil wilt maken. In de meeste situaties ben je liever diegene die beslissingen neemt, plannen maakt en anderen leidt dan degene die het werk doet. Je bent een persoon die het grote geheel bekijkt en verzandt niet graag in de details. Je doet hetgeen waar jij het best in bent en doet die dingen graag goed, zonder je normen te verlagen.

Van achter naar voren
Als je begint bij de pizzakorst, ben je iemand die graag van de gebaande paden afwijkt en zijn leven anders leidt dan de meesten van ons. Je houdt van aandacht, en de manier om dit te krijgen is om op te vallen in de menigte. Je weet dat de grootste voldoening komt door geduld en hard werken.

Opgevouwen je mond in schuiven
Als je je pizza in de lengte doormidden vouwt voordat je deze je mond inschuift, ben je methodisch en efficiënt. Jij ben je ervan bewust dat wanneer je je goed voorbereidt op elke situatie, je zowel tijd kunt besparen als fouten kunt minimaliseren. Daarnaast ben je trots om iets goeds en snel te doen. Je houdt niet van rondhangen en bent het liefst de hele dag productief.

Alles, behalve de korsten
Wanneer je alleen het belegde deel eet en de korsten laat liggen, dan ben je de persoon die zijn dromen najaagt. Je weet dat elke seconde waarin je iets doet wat je niet leuk vindt, verspilde tijd is. Negatieve zaken probeer je te vermijden en anders probeer je er aan te ontsnappen – dit geldt zowel voor mensen als voor pizzakorsten.

Toppings First
Als je je handen gebruikt om de toppings van je pizza te plukken, ben je een persoon met prioriteiten en heb je altijd een aanvalsplan. Waar andere mensen blij zijn met de status-quo, ben jij niet bang om iets te zeggen of actie te ondernemen als dat betekent dat je (de) dingen ten goede kunt veranderen.

Geen toppings
Als je alle toppings van je pizza pakt voordat je een hap neemt, weet je wat je lekker vindt en kan niemand jou op andere gedachten brengen. In alle aspecten van het leven doe je de dingen liever op jouw manier, en je bent niet bang om extra werk te verzetten om dat mogelijk te maken.

Onderdompelen
Als je je pizza altijd in een saus doopt, dan hou je ervan om groots te leven. Of je deze nu dipt in marinara, ranch of gesmolten boter, je droomt er altijd van grotere en betere dingen te ervaren, en je bent nooit bang om een beetje extra uit te geven voor de meer luxe optie. Wanneer je toegang hebt tot alles wat nieuw en verbeterd is, zullen de oude dingen niet meer voldoen.

Klassiek
Als niets van het bovenstaande op jouw van toepassing is en jij pizza op klassieke wijze eet, ben je redelijk traditioneel en houd je minder van verandering. Je houdt ervan om een routine in te stellen en eraan vast te houden, en wanneer mensen deze routine willen doorbreken, kan dit voor chaos zorgen in het leven. Waarom veranderen als de dingen geweldig zijn, precies zoals ze zijn?

Door al die pizza’s kom ik bijna niet meer uit m’n woorden, maar er is nog één ding dat ik met je wil delen. Het maakt mij niet uit hoe jij je pizza het liefst eet, zolang je die (pizza) foto’s van jou maar het juiste podium geeft. Zorg ervoor dat je deze op Instagram altijd voorziet van #hashtags. Een simpel te volgen systeem om de meest effectieve hashtags voor jouw Instagram business te vinden lees in je dit artikel.

Groetjes,

Liana & Thomas