Mijn beste januari ooit…

01 februari 2018

Het is weer even geleden lieve mensen, maar moest even opladen na een bizar druk en veelbewogen jaar. En kan je vertellen: ’t Is gelukt hoor! I am back;-)

Ben ruim vier weken naar Australië geweest en ik ga mijn avontuur in volgelvlucht met jullie delen. Ben begonnen in Melbourne, oude vrienden van school ontmoet. Lekker gerelaxt en opgeladen met deze lieve mensen, gekletst over ’t leven, over werk, over liefde, gelachen, paar traantjes weggepinkt, herinneringen ophalen, muziekjes luisteren, samen koken, strandhangen, hardlopen en ga zo maar door. We hebben een roadtrip gedaan naar de Grampians, waar ik mijn eerste ontmoeting had met kangoeroes en ook zijn we in Lorne beland waar we over The Great Ocean Road hebben gereden en ik mijn eerste koala’s heb mogen zien ;-)

Mijn moeder heeft in Melbourne gewoond van haar 6de tot 16de. Dus heb natuurlijk vrienden en familie ontmoet, scholen gezien waar zij les kregen van nonnen en ben op de plek in Ferntree Gully geweest waar mijn moeder en haar familie hebben gewoond. Het was indrukwekkend, emotioneel en gewoonweg prachtig.

Vervolgens ben ik naar Byron Bay vertrokken. Om precies te zijn zat ik in een klein, beeldschoon hippiedorpje Brunswick Heads bij een fantastische vrouw in huis (via Airbnb). Ik heb hier met name genoten van de schoonheid van de natuur, paddle boarden, wandelen, dansen, heerlijk eten, beeldschone stranden en golven, mooie mensen, goede gesprekken, heerlijke energie...

De volgende stop was Fraser Island. Een jeeptour over dit prachtige zandeiland, waar je veel dingo’s tegenkomt (weer een vinkje). Hier heb ik vrienden voor het leven ontmoet uit Ierland, Engeland, Frankrijk, Finland, Canada en ga zo maar door. Het was primitief, maar één van de mooiste belevenissen uit mijn leven. Wist niet dat er zoveel sterren aan de hemel staan...

Ik heb mijn trip afgesloten in Sydney met een oude vriend. Wat een weekend vol goede gesprekken, gezelligheid en liefde! In vogelvlucht alle highlights bekeken, lekker gegeten en gedronken & genoten. Wat een avontuur was dit!

En nu weer terug in het mooie Amsterdam. Met een heerlijk jaar voor de boeg. Ik heb er zin in. Heb megaveel plannen en uitdagingen op de plank liggen. Dus ik ga maar gauw aan de slag ;-) 

Voor strategisch content advies & een berg positieve energie, pak je je telefoon en bel je 0630771498.

I am ready 4 you!

Groetjes,
Liana