Eigenwijz

Ik ben Liana van Zwieten. Het is mijn missie om ondernemers wat betreft social media marketing in hun kracht te zetten. Goed na te laten denken over het wat, waarom en hoe. En vervolgens een actiegericht plan te ontwikkelen met groei als resultaat. Want laten we wel wezen; groei is prachtig en krachtig.

Ik ben inmiddels bijna tien jaren actief op het gebied van social media marketing. En met mijn jarenlange kennis en ervaring in diverse branches voor kleine en grotere bedrijven/ merken mag ik mezelf een expert noemen. Ik sta nog steeds iedere keer te popelen om een eigenwijze ondernemer sneller en effectiever te laten slagen op social media met zijn of haar business!

Mijn hart gaat sneller kloppen van ondernemers die de smaak te pakken krijgen en vol enthousiasme een nieuw pad inslaan en eerste successen en mijlpalen boeken. 

astrid
Astrid SIeswerda
Socials was voor mij niet meer dan foto’s met een verhaaltje plaatsen. Dankzij Liana heb ik geleerd ergens naartoe te werken en zie ik de onbeperkte marketing mogelijkheden. Na iedere sessie barst ik van de energie en inspiratie!
Ondernemer
OONA
karin
Karin Franse
Liana is zeer vakkundig, ze geeft goede adviezen. Ze staat altijd voor mij klaar. Een fijn en betrouwbaar persoon.
Yoga Teacher
Yoga Vinkveeen
Sandra
Sandra Geelink
“Doen wat werkt”, is hoe ik de werkwijze van Liana heb ervaren. Ze denkt meer dan 100% met jou mee. Ze helpt je ontdekken wat jouw “eigen wijz” is, wat je business ook is. Vervolgens stort ze zichzelf (en jou!) vol enthousiasme in juist die acties die gaan werken. Met haar concept-denken krijg je bij Liana zoveel meer dan alleen social media begeleiding, maar ondertussen wordt ook social media gewoon leuk, makkelijk en effectief. Aanrader, dit leuke mens!
Executive coach en Change Consultant
Samen naar Resultaat
hans
Hans Smit
Zeer adequaat en vriendelijk geholpen door Liana. Haar stappenplan gaf een helder overzicht in de aanpak. No-nonsense, precies wat ik zoek.
Ondernemer
Eiland van Hein

Kennismaken? Neem dan vooral contact op!