e-book

5 gouden tips om socialmediamarketing succes te boeken met je bedrijf zónder expert skills

Dit e-book bevat de juiste inzichten die je nodig hebt om een goede socialmediamarketingbasis voor jouw bedrijf te creëren, zonder dat er een expert aan te pas hoeft te komen.

Een mustread voor een eigenwijze ondernemer die op een succesvolle manier socialmediamarketing wil inzetten!

Ontvang binnen 12 uur je GRATIS e-book!!

  astrid
  Astrid SIeswerda
  Socials was voor mij niet meer dan foto’s met een verhaaltje plaatsen. Dankzij Liana heb ik geleerd ergens naartoe te werken en zie ik de onbeperkte marketing mogelijkheden. Na iedere sessie barst ik van de energie en inspiratie!
  Ondernemer
  OONA
  karin
  Karin Franse
  Liana is zeer vakkundig, ze geeft goede adviezen. Ze staat altijd voor mij klaar. Een fijn en betrouwbaar persoon.
  Yoga Teacher
  Yoga Vinkveeen
  Sandra
  Sandra Geelink
  “Doen wat werkt”, is hoe ik de werkwijze van Liana heb ervaren. Ze denkt meer dan 100% met jou mee. Ze helpt je ontdekken wat jouw “eigen wijz” is, wat je business ook is. Vervolgens stort ze zichzelf (en jou!) vol enthousiasme in juist die acties die gaan werken. Met haar concept-denken krijg je bij Liana zoveel meer dan alleen social media begeleiding, maar ondertussen wordt ook social media gewoon leuk, makkelijk en effectief. Aanrader, dit leuke mens!
  Executive coach en Change Consultant
  Samen naar Resultaat
  hans
  Hans Smit
  Zeer adequaat en vriendelijk geholpen door Liana. Haar stappenplan gaf een helder overzicht in de aanpak. No-nonsense, precies wat ik zoek.
  Ondernemer
  Eiland van Hein