Aanbod

In overzichtelijke stappen een socialmediamarketingstrategie bepalen die goed uitvoerbaar is en past bij jouw bedrijf. En door deze strategie de socialmediadoelen behalen die je voor ogen hebt met jouw bedrijf. Zonder dat je daar je hoofd over hoeft te breken.

Het geheim voor succes waarvan de socialmediabranche niet wil dat je het weet, is dat je het simpel moet houden en bij jezelf. Je ziet zoveel dezelfde content voorbijkomen in de socialmediajungle dat het voor de gebruiker allemaal 1 pot nat lijkt. Socialmediasucces komt als je bij jezelf blijft, bij de oplossing die jij te bieden hebt, bij je missie en als je de tijd neemt om je doelgroep te leren kennen en specificeren. En als je eenmaal gevonden hebt wat werkt, ga je vol gas!

Jij hebt als ondernemer vermoedelijk al zoveel goedbedoelde adviezen gekregen en dingen geprobeerd, en wellicht social media uitbesteed. Het heeft je tijd en energie gekost, frustraties en misschien heb je het zelfs wel opgegeven en denk je: ‘social media werkt niet voor mij of mijn bedrijf.’

 

Maar knoop dit goed in je oren! Social media werkt wél voor jouw bedrijf.

Door in vijf stappen een passende socialmediamarketingstrategie te bepalen die goed uitvoerbaar is en past bij jou, bij jouw missie, bij jouw bedrijf en bij jouw doelgroep. Met deze strategie ga je het succes boeken dat je voor ogen hebt met jouw bedrijf. De training waar ik het over heb is compleet, overzichtelijk en de stappen en daarbij behorende activiteiten worden duidelijk uitgelegd. Het verschil met al die dingen die je al geprobeerd hebt, is dat je al mijn kennis, advies en tools krijgt die je nodig hebt om er een succes van te maken. En dat het stap voor stap duidelijker wordt; het kan niet missen.

Hoe heb ik tien jaar socialmediamarketing ervaring en -kennis verkregen?

astrid
Astrid SIeswerda
Socials was voor mij niet meer dan foto’s met een verhaaltje plaatsen. Dankzij Liana heb ik geleerd ergens naartoe te werken en zie ik de onbeperkte marketing mogelijkheden. Na iedere sessie barst ik van de energie en inspiratie!
Ondernemer
OONA
karin
Karin Franse
Liana is zeer vakkundig, ze geeft goede adviezen. Ze staat altijd voor mij klaar. Een fijn en betrouwbaar persoon.
Yoga Teacher
Yoga Vinkveeen
Sandra
Sandra Geelink
“Doen wat werkt”, is hoe ik de werkwijze van Liana heb ervaren. Ze denkt meer dan 100% met jou mee. Ze helpt je ontdekken wat jouw “eigen wijz” is, wat je business ook is. Vervolgens stort ze zichzelf (en jou!) vol enthousiasme in juist die acties die gaan werken. Met haar concept-denken krijg je bij Liana zoveel meer dan alleen social media begeleiding, maar ondertussen wordt ook social media gewoon leuk, makkelijk en effectief. Aanrader, dit leuke mens!
Executive coach en Change Consultant
Samen naar Resultaat
hans
Hans Smit
Zeer adequaat en vriendelijk geholpen door Liana. Haar stappenplan gaf een helder overzicht in de aanpak. No-nonsense, precies wat ik zoek.
Ondernemer
Eiland van Hein

Kenmerken Eigenwijz online training

Voordelen voor jouw bedrijf!

Een succesvolle socialmediastrategie op maat

Een helder plan dat je van A (huidige situatie) naar B (gewenste situatie) brengt

Een heldere doelgroep/ targetaudience

Duidelijk inzichtelijk wie jouw doelgroep is en in welke taal je zal moeten spreken

Een contentstrategie die werkt

Rust in content verzinnen en creëren door middel van het bepalen van thema’s en super waardevolle tips en tools

Structuur + overzicht

Rust in socialmedia-uitvoering door middel van een contentkalender, uitleg vooruitplannen en een structuur waardoor het verspreiden van waardevolle content leuk wordt.

Benodigde advertentie skills om blijvend te verbeteren qua resultaten

De kennis en vaardigheden om zelf advertentiecampagnes uit te voeren, te analyseren en te optimaliseren

Met eigenwijz advies word je in eigen tijd en tempo helemaal socialmediamarketingsmart en ready gemaakt. Van strategie, contentcreatie tot en met tips en adviezen om daadwerkelijk aan de slag te kunnen. Ook leer je de basisvaardigheden die je nodig hebt om te kunnen adverteren. Daarbij ontvang je een fantastische tool waarmee je de kwaliteit en continuïteit van content kunt waarborgen. And last but not least leer je statistieken te lezen en op basis daarvan on track te blijven!

Oftewel je krijgt alle kennis, tools en uitleg verpakt in één duidelijke en overzichtelijke training die jou volledig aan de hand neemt op weg naar socialmediamarketingsucces! Denk hierbij aan naamsbekendheid vergroten, traffic naar je website genereren, leads verzamelen en zelfs conversies realiseren met de inzet van de juiste socialmediamarketing. Met 1 jaar lang toegang tot deze training kun je in eigen tijd en tempo alle stappen naar socialmedia-succes doorlopen.

 

En dat voor slechts €149,-. Omgerekend dus € 12,42 per maand!

Kortom: een minimale investering voor alles wat je nodig hebt om van je socialmedia-marketingavontuur een succes te maken.

Je krijgt van mij sowieso een GRATIS telefonisch consult van maar liefst 20 minuten.. en ik kan je alleen maar zeggen dat deze CALL je gaat inspireren, enthousiasmeren en motiveren om weer aan de slag te gaan met social media. Misschien gaat je hart zelfs even sneller kloppen😉

Deze call gaat je iets heel waardevols geven, ik ben namelijk een lopende en pratende kennisbank waar het gaat om socialmediamarketing. En ik neem geen blad voor de mond. Je kunt je haast niet voorstellen hoeveel energie, tijd en leergeld ik de afgelopen jaren aan socialmediamarketing heb besteed. Maar ik kan je vertellen dat het ongeveer neerkomt op 20.000 uren aan opgedane ervaring en miljoenen aan les- en leergeld. 

Dit mega waardevolle telefonisch consult kan tot 30 juni worden geboekt. En is helemaal GRATIS.

Normaal gesproken reken ik een uurtarief van € 99,00 voor strategisch eigenwijz advies. En een VIPdag 1-op-1 met mij kost € 999,00; marktconforme prijzen voor een socialmediastrateeg met tien jaar ervaring. En ik weet dat ik het waard ben. Toch vind ik het moeilijk deze prijzen in rekening te brengen bij een ZZP’er of MKB’er. En zeker in deze tijd!

€ 149,00 is natuurlijk een kleine investering, maar mocht het net even te veel zijn voor nu, dan heb je ook de optie om het bedrag in twee termijnen van € 74,50 te voldoen.

social consult [GRATIs tot 30 juni]

Een GRATIS telefonisch social media
consult van maar liefst 20 minuten en ik kan je alleen maar zeggen dat deze CALL je gaat inspireren, enthousiasmeren en motiveren om weer aan de slag te gaan met social media. Misschien gaat je hart zelfs even sneller kloppen! Deze call gaat je iets heel waardevols geven, ik ben namelijk een lopende en pratende kennisbank waar het gaat om socialmediamarketing. En ik neem geen blad voor de mond.

Eigenwijz online training [€ 149,-]

Een online programma waar je in vijf modules in eigen tijd helemaal social media ready en smart wordt gemaakt. Van strategie, contentcreatie tot en met tips en adviezen om daadwerkelijk aan de slag te kunnen. Ook leer je de basis vaardigheden die je nodig hebt om te kunnen adverteren. Verder ontvang je een fantastische tool waarmee je de kwaliteit en continuïteit van content kunt waarborgen. Tot slot leer je statistieken te lezen en op basis daarvan on track te blijven!

Eigenwijz advies [€ 99,-]

Een uurtje social media marketing advies op maat waar vragen direct worden beantwoord en eigenwijz advies wordt gegeven. Loop jij tegen dingen aan? Of kom je niet verder wat betreft je social media- of online marketinginspanningen? In een gesprek van een uur wordt de drempel verlaagd en krijg je adviezen om weer door te kunnen. Dit gesprek kan telefonisch of via een video call plaatsvinden.